Selamat Datang ke blog Saya..

Wednesday, March 23, 2011

hasil jahitan jan 2011

ia dihasilkan sebab dok jait tudung supervisor kat tempat praktikal saya... rasa nya ni salah satu favorite hasil kerja tangan sendiri... penat juga lah nk siap kan, tp hasil mmg puas hati... rasa nak juga wat kat tudung sendiri... cuma masa kuar mengizinkan... xpn dah habis praktikal baru boleh wat kat tudung sendiri...


BAHAGIAN KBELAKANG
Yang ni gambar close up hasil jahitan... ni yang kt belakang tudung... cantik tak????
yang ni pulak kat bahagian kepala nya...




BAHAGIAN KEPALA

tidak lah letak banyak sangat bunga... nti dh serupa tudung pengantin plak...Bagi yang berminat boleh lah tempah... kalo ade idea lain nk share pn ok...
VIEW BELAKANG

1 comment:

AINI said...

paling rasa ok...hehe````